maandag 28 maart 2011

Even een berichtje....

Hallo Allemaal !


Hier even een berichtje uit het zonnige zeeland ! Want zonnig, dat is het .....heerlijk , dat voorjaarsweer !

Terwijl vorige week buiten het zonnetje volop scheen , stond ik in de zolderkamer te zweten met de schilderskwast in mn handen... maar , ik kon zeggen dat ik op 6 meter hoogte kon genieten van de warmte, met uitizcht op de bossen én ook nog een lekker briesje door mn haren ! De kamer van Tim is eindelijk klaar ... en is erg leuk geworden....foto volgt later!


Met de zwangerschap gaat het ook nog steeds erg goed .... nog zo'n 11 weekjes en dan mogen we onze kleine prul in onze armen sluiten... We hebben er zo'n zin in en genieten er dan ook met volle teugen van ... jaa...zelfs als het flink tekeer gaat als we nét willen gaan slapen! a.s donderdag weer een 3D pretecho , als het duideljike foto's zijn , kom ik er beslist eentje posten (als-jullie-het-leuk-vinden)

Ben sinds afgelopen vrijdag definitef gestopt met werken.... het werd gewoon te zwaar .... onze werktijden liggen toch in de avonduren , dus dat was niet meer te doen ;S


Tijd om te freubelen is er niet...in mn hoofdje spelen nu hele andere dingen ! Uiteraard probeer ik wel op jullie blog langs te komen !Groetjes en een fijne lentedag !

Katinka Xx


8 opmerkingen:

Christina zei

Fijn te horen dat het goed gaat Katinka!
Groeten Kristel

Anneke zei

Heel veel succes met de laatste loodjes, en natuurlijk zijn we benieuwd naar de echo;)
Groetjes Anneke

Terry zei

Heeeeeee dinneke, supersss zeg dat Timmetje zijn kamer klaar is geweldig hoor meis heerlijk genieten dan hoor helemaal met het weer he meis, tuuuuuuuuuuurlijk willen we een plaatje van jullie kindje zien ja toch....zijn errug aagje hoor hihihi
Veel liefs Terry xxxx

Ellen zei

Fijn dat alles zo goed gaat. Geniet er nog van!

Jacqueline (Sjakkie) zei

Heel veel succes met je laatste weken, fijn dat het nu lekker weer wordt. Geniet ervan!
Groetjes van Jacqueline

Sylvia zei

Hoi Katina,

O kijk eens aan lekker drukjes zo te lezen en ja wat gaat dat toch snel zeg met de kleine. Ook vandaag wordt het weer zonnig weer ;) geniet er lekker van en doe het rustig aan zou ik zeggen.

Hugs
Syl

nicolet zei

Fijn dat het goed gaat katinka!! En dat het klussen zo lekker opschiet!
Groetjes Nicolet

Femmy zei

Heerlijk om te lezen hoe jij geniet! En wauw wat gaat het snel!
groetjes Femmy